Connect with us

technokrata

A Nokia építheti a romániai MMS hálózatot is

Kütyük

A Nokia építheti a romániai MMS hálózatot is

A Nokia együttműködésével az Orange Romániába is elhozza a multimédiás üzenetküldést.

Az Orange Romania SA a Nokiát választotta MMS megoldásának szállítására, melynek révén a szolgáltató elsőként kínálhat majd multimédiás üzenetküldési szolgáltatásokat Romániában. Az Orange Romania a hálózatok területén új ügyfele a Nokiának.

A megállapodás szerint az Orange a Nokia piacvezető, végponttól végpontig terjedő, Nokia multimédiás üzenetküldő szolgáltatásközpontot (MMSC), Nokia multimédiás terminálátjárót, valamint Nokia profilszervert tartalmazó megoldását alkalmazza majd annak érdekében, hogy román ügyfelei számára az egymás közötti kommunikációban használható MMS szolgáltatást biztosíthassa.

A megállapodás a hálózat csúcsteljesítményének biztosítása érdekében telepítési szolgáltatásokra, projektirányításra, helyben biztosított támogatásra, és karbantartásra is kiterjed.

A Nokia az Orange Romaniát olyan közös marketingakciók során is támogatja, mint például az „MMS kivetítőtábla” megoldás bemutatása. A kivetítőtábla megoldás segítségével a mobiltelefon-használók széles tömegekkel oszthatják meg multimédiás üzeneteiket úgy, hogy elküldik azokat a bukaresti bevásárlóközpontban és a város egyéb közterületein elhelyezett, nagyméretű vetítővásznakra.

A Nokia MMS megoldás révén az Orange Romania MMS-képes telefonnal rendelkező ügyfelei szöveget, képet, grafikát, beszédet, és hangfelvételeket tartalmazó, gazdag multimédiás üzeneteket válthatnak egymással. A Nokia multimédiás terminálátjárónak köszönhetően a hagyományos készülékek felhasználói is élvezhetik az MMS szolgáltatást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek