Connect with us

technokrata

2002-ben 900.000 új előfizető csatlakozott a Westelhez

Kütyük

2002-ben 900.000 új előfizető csatlakozott a Westelhez

A szolgáltatók közötti versenyben ezzel az első helyet vívta ki magának…

A tavalyi évben több mint 900 ezer ügyfél csatlakozott a 06-30-asok táborához. Mint 1994. óta minden évben, ismét a Westelt választották a legtöbben. A mobilszolgáltató 2002. végén 3 millió 402 ezer ügyfelet szolgált ki, azaz Magyarországon minden harmadik emberre jutott egy Westel előfizetés. Az előző évhez képest 36 százalékos ügyfélszámbővülés elsősorban a Domino kártyáknak köszönhető.

Az ügyfelek között a beszélgetés mellett az SMS örvend nagy népszerűségnek. Az SMS forgalom erőteljes növekedése 2002-ben tovább folytatódott, csak az előfizetők által elküldött üzenetek száma megközelítette a 600 milliót, a teljes SMS forgalom pedig ennek többszöröse volt. A saját tartalomszolgáltatásnak köszönhetően egyre népszerűbb a WestelWAP, amelynek oldalait havonta már több százezren keresik fel.

A Westel tavaly áprilisban a világ GSM szolgáltatói közül elsőként vezette be teljes körű kereskedelmi MMS szolgáltatását és Magyarországon elsőként tette lehetővé, hogy ügyfelei külföldön is küldhessenek és fogadhassanak fényképes üzeneteket. Azóta az MMS mellett a Westel Nokia 7650-es készülékkel rendelkező ügyfelei akár a készülék kamerájával rögzített rövid videófájlokat készíthetnek és küldhetnek másik Nokia 7650-es telefonra vagy e-mail címre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek