Connect with us

technokrata

A Microsoft a Hitachi-val folytatja

Kütyük

A Microsoft a Hitachi-val folytatja

A szoftveróriás a Hitachi-val együttműködve, CDMA telefonra szabja a Windows-át…

A Microsoft és a Hitachi nemrég közösen bemutatták a közös CDMA telefonjukat, a
Hitachi Multimedia Communicator Pocket PC-t, mely a Hitachi első Windows alapú készüléke. A készülék az új Pocket PC Phone Edition-t használja. Ugyan a megjelenés várható ideje 2003 első fele, de az már biztos, hogy csak az amerikai SprintPCS fogja árulni a „csodakészüléket”.

„Az új Hitachi Pocket PC-t nem csak arra fejlesztették, hogy a Sprint nagysebességű hálózatát is tudja használni, vagy hogy bárhol Internethez jutassa a felhasználóját, hanem arra is, hogy egy kézi mindenes lehessen a beépített fényképezőjével és billentyűzetével”, mondta el John Garcia, a PCS-től.

A Hitachi a mobilszolgáltatókkal együttműködve szeretné a készülékének sikerét garantálni az egyesült államokbeli piacon. A Multimedia Communicator olyan szolgáltatásokat fog nyújtani, mint például a Pocket Outlook, a Word, az Excel, az Internet Explorer, a Windows Media Player, egyszóval mindent, amit az asztali gépünkön már megszokhattunk. És hogy a sebességgel soha ne legyen probléma, a készüléket egy 400 MHz-es XScale processzor fogja meghajtani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek