Connect with us

technokrata

Sokféleképpen mentett már mobil életet, de golyófogóként talán most először

Kütyük

Sokféleképpen mentett már mobil életet, de golyófogóként talán most először

Történt nemrégiben, hogy egy szupermarket rablása közben meglőtt fiatalember életét a zsebében lapuló telefon mentette meg…

Egy szupermarket alkalmazottja sikeresen hiúsított meg egy rablást a cége ellen. Habár rálőttek a bátor alkalmazottra, ő mégis sértetlenül úszhatta meg a történteket.

A 27 éves Naoaki Miyazaki és két kollegája éppen a bevétellel teli pénzeszsákot (melyben megközelítőleg 10,8 millió jen lapult!) helyezték volna biztonságba a közeli széfben, amikor egy támadó kitépte a szállítók kezéből a pénz, és menekülni kezdett.

Miközben az alkalmazottak a 65 éves rabló nyomába eredtek, a menekülő szorulni érezte a hurkot, így elővett egy fegyvert, és az üldözőire lőtt töbször. A 38 éves Takahiro Sanowas súlyos sérüléseket szenvedett.

Miyazaki sokkal szerencsésebb volt, hiszen a golyó átfúrt egy jegyzettömböt és egy számológépet, majd teljesen megállt egy mobiltelefonban. Miután a meglőtt nem is vette észre, hogy eltalálták, folytatta az üldözést, s végül sikeresen átadták a rablót a rendőrségnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák