Connect with us

Megújul a PannonW@P MTI híroldala

Kütyük

Megújul a PannonW@P MTI híroldala

A frissítés könnyebb elérhetőséget és jobb struktúrát ígér a hírek olvasóinak…

[sajtó] A Pannon GSM előfizetői 2002. december 18-tól az eddigieknél is egyszerűbben és gyorsabban hozzáférhetnek a Magyar Távirati Iroda legfrissebb híreihez. A Pannon GSM WAP szolgáltatásán keresztül elérhető hírcsokor a mai naptól az aktualitásra külön hangsúlyt fektetve új szerkezettel és még aktuálisabb tartalommal várja azokat, akik semmiről sem szeretnének lemaradni.

A PannonW@P egyre bővülő oldalain a szolgáltatás kezdete óta a legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik az MTI hírrovat. A Magyar Távirati Iroda Rt.-től folyamatosan érkező tudósítások révén a Pannon GSM ügyfelei mobiltelefonjuk segítségével naprakészek maradhattak a világ és Magyarország legfontosabb eseményeiből, értesülhettek a legfrissebb sporteredményekről, vagy elolvashatták a pénzpiac meghatározó híreit.

Az eddigi rovatok kiegészülnek az MTI-Econews angol nyelvű tőzsdehíreivel, amelyek magától értetődő módon nem csak a „Hírek” főmenüpont alatt található MTI oldalról, hanem az „In English” főmenüpontból is közvetlenül előhívhatók, a Budapest Pocket Guide idén nyáron bevezetett, WAP-os verziójához hasonlóan.

Hogy a Pannon GSM előfizetői minél gyorsabban rálelhessenek a legfrissebb, illetve a legnagyobb jelentőséggel bíró hírekre, ezeket önálló, a menülista legelején található könyvtárakba rendezték. A nap legfontosabb eseményei között a Magyar Távirati Iroda által meghatározó jelentőségűnek minősített, napi hat beszámoló található, jellegükre való tekintet nélkül. Ugyancsak „ömlesztve” kerülnek be a legfrissebb hírek a számukra fenntartott menüpont alá. Itt a felhasználók a nap bármely szakában megtalálják az MTI 12 legújabb tudósítását, amelyeket – a további hírek érkezésekor – folyamatosan átsorolnak a kategóriájuknak megfelelő, az elmúlt 24 óra eseményeit tartalmazó alpontok alá.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom