Connect with us

Hirdetés

technokrata

Részvételi rekord az év online nyereményjátékán

Kütyük

Részvételi rekord az év online nyereményjátékán

Rekord részvétellel zárult a Startlap online játéka, a Labirintus2. Az öt héten át tartó játékban közel 85 ezren vettek részt, ezzel a Labirintus kiérdemelte „Az év online nyereményjátéka” címet.

A Startlap idén tavasszal indította az első Startlap Labirintust, melyen már akkor 46 ezren vettek részt. A játékkal a szerkesztőség a lap.hu oldalak népszerűségét szerette volna növelni. A résztvevőknek az 1200 lap.hu oldalon kellett megkeresniük számos képrészletet, melyeket összerakva nevezhettek az értékes nyereményekért.

A játék során több mint 20%-kal növekedett a Startlap látogatottsága, melyet a játék öt hete után meg is sikerült tartani. A magas részvételi számhoz a játék nagy volumenű beharangozó kampánya, valamint a több mint ezer darab értékes heti nyeremény, és a fődíj, a 2,5 milliós Sony házimozi-rendszer is hozzájárult.

A Startlap Labirintus2 játékot erőteljes offline beharangozó kampány kísérte. Az intenzív online kampány során bannereket valamint popundereket használtak a legnagyobb portálokon, emellett rengeteg hírlevélben is hirdették a játékot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés