Connect with us

technokrata

Részvételi rekord az év online nyereményjátékán

Kütyük

Részvételi rekord az év online nyereményjátékán

Rekord részvétellel zárult a Startlap online játéka, a Labirintus2. Az öt héten át tartó játékban közel 85 ezren vettek részt, ezzel a Labirintus kiérdemelte „Az év online nyereményjátéka” címet.

A Startlap idén tavasszal indította az első Startlap Labirintust, melyen már akkor 46 ezren vettek részt. A játékkal a szerkesztőség a lap.hu oldalak népszerűségét szerette volna növelni. A résztvevőknek az 1200 lap.hu oldalon kellett megkeresniük számos képrészletet, melyeket összerakva nevezhettek az értékes nyereményekért.

A játék során több mint 20%-kal növekedett a Startlap látogatottsága, melyet a játék öt hete után meg is sikerült tartani. A magas részvételi számhoz a játék nagy volumenű beharangozó kampánya, valamint a több mint ezer darab értékes heti nyeremény, és a fődíj, a 2,5 milliós Sony házimozi-rendszer is hozzájárult.

A Startlap Labirintus2 játékot erőteljes offline beharangozó kampány kísérte. Az intenzív online kampány során bannereket valamint popundereket használtak a legnagyobb portálokon, emellett rengeteg hírlevélben is hirdették a játékot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle