Connect with us

20.000 dolláros telefont loptak

Kütyük

20.000 dolláros telefont loptak

A Vertu típusú telefont egy éjszakai szórakozóhelyen tulajdonították el nemrégiben…

Az egyesült államokbeli Orlando-ban esett meg a kellemetlen eset, mikor is egy rendkívül drága Vertu telefont loptak el tulajdonosától. A helyszín korántsem nevezhető meglepőnek, hiszen a 19.450 dolláros (4.8 millió Ft) „telefonnak” egy éjszakai szórakozóhelyen veszett nyoma.

A Vertu telefonokat, melyeket a Nokia fejleszt, egyébként mindössze négy helyen lehet megvásárolni a világon, így ténylegesen exkluzív darabokról van szó. Az eltűnt modell olyan „extrákat” tartalmazott, mint megközelítőleg 150 gramm platina, rubinból készült billentyűzet, zafír előlap, stb. Mr. Rado, a telefon tulajdonosa egy autóversenyző a World Racing-nél. A Vertu névjegyet olyan nevek választották egyébként, mint például Madonna, Gwyneth Paltrow és Tom Ford (Gucci).

Abban lehet még bízni eme különleges esetben, hogy miután lemerül a telefon, a „megtalálója” valami úton-módon szerezni akar majd egy töltőt. Ebben az az érdekes, hogy ehhez a típusú telefonhoz másmilyen töltő nem jó, így nagy valószínűséggel egy eredeti példányra lenne szükség.

Az előző tulajdonos (Rado) hajlandó lenne mindenféle kérdezés nélkül 2.000 dollárt (500.000 Ft) fizetni a becsületes megtalálónak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom