Connect with us

technokrata

A Westel WLAN ingyenes Internet-szolgáltatása a Westel boltokban is elérhető lesz!

Kütyük

A Westel WLAN ingyenes Internet-szolgáltatása a Westel boltokban is elérhető lesz!

A ferihegyi repülőtér után a Westel boltokban is elérhető lesz a szolgáltató ingyenes, WLAN-os Internet elérése.

A Westel a Budapest Airport Rt.-vel együttműködve a Ferihegyi Repülőtér 2B terminálján elsőként tette elérhetővé a gyors vezeték nélküli hálózati hozzáférés szolgáltatást (WLAN). A nagysebességű vezeték nélküli hálózati hozzáférést kínáló szolgáltatás elérhetősége hamarosan jelentősen kibővül: a Ferihegyi Repülőtér mellett a Westel üzleteiben is kipróbálható és igénybe vehető lesz a WLAN.

A WLAN vezeték nélküli hozzáférési technológia, amely laptopok, kéziszámítógépek, illetve később arra alkalmas mobiltelefonok használói számára biztosítja, hogy nagy sebességgel (akár 11 Mbit/s) férjenek hozzá a világhálóhoz, elektronikus leveleikhez vagy vállalati intranet oldalakhoz.

A Westel a Nokia rendszerének telepítésével az első három hónapban (2003 február végéig) díjmentesen bárki számára könnyedén elérhetővé teszi a legújabb technológiát. A WLAN a bevezetés időszakát követően SIM kártya segítségével a mobilszámla utólagos befizetésével vagy bankkártyás fizetéssel, többféle tarifacsomag szerinti számlázás mellett használható majd.

A jelenleg a repülőtéren használható gyors vezeték nélküli hálózati hozzáférés szolgáltatás 2003. január végéig országszerte a Westel 28 üzletében, a későbbiek során pedig számos forgalmas ponton is elérhető lesz (pl. bevásárlóközpontok, hotelek, konferenciaközpontok, jelentősebb közintézmények).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák