Connect with us

technokrata

Ismét a Nokia végezheti egy MMS rendszer telepítését

Kütyük

Ismét a Nokia végezheti egy MMS rendszer telepítését

A Nokia és az Orange Switzerland három évre szóló szerződést írt alá a Nokia multimédiás üzenetküldő rendszerének (MMS) szállításáról és telepítéséről.

Az Orange Switzerland 2002. október 24-én indította el kereskedelmi szolgáltatását. A Nokia az MMS platformon túl az MMS megoldás versenyképességének biztosítása érdekében telepítési, rendszerintegrációs, támogatási és karbantartási szolgáltatásokat is nyújt.

Az Orange Switzerland GSM és GPRS rendszerét is a Nokia szállította, és 2001-ben a svájci szolgáltató a Nokiát választotta 3G rendszerének egyik szállítójául.
A Nokia eddig közel 40 ügyfelével, és a folyamatosan növekvő számú beindított MMS-rendszerrel a vezeték nélküli iparág egyik legjelentősebb tapasztalatára tett szert az MMS terén, és a ma mobilfelhasználói számára valóra váltja a multimédiás üzenetküldés ígéretét.

A Nokia MMS megoldásával a mobil-előfizetők olyan multimédiás szolgáltatásokat élvezhetnek, mint a tartalmak elérésének lehetősége, az előfizetők közötti mobil üzenetküldés MMS-képes készülékről e-mailre és fordítva, valamint az alkalmazások és MMS-képes készülékek közötti kommunikáció. A Nokia multimédiás terminálátjáró révén a nem MMS-képes, hagyományos GSM terminálok felhasználói is fogadhatnak MMS üzeneteket. A hagyományos készülékek tulajdonosai egy SMS üzenetben kapnak értesítést a befutó MMS üzenetről, melyet az Internetre csatlakozva tekinthetnek meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák