Connect with us

technokrata

Új CDMA chipek: némelyik beépített GPS vevővel

Kütyük

Új CDMA chipek: némelyik beépített GPS vevővel

Az új család, melyet az Atmel jelentett be, jó néhány újdonsággal rendelkezik, így azok elterjedése nagyon hamar várható…

Az Atmel nemrég bejelentette az új CDMA vevőmoduljait, melyek már SiGe technológiával készülnek. Az új család része a dual-mode CDMA/AMPS vevő (T0351), a kétsávos CDMA/GPS vevő (T0354), a kétsávos PCS/GPS vevő (T0352) és a quad-mode/háromsávos vevő (T0353).

A T0351vevőt kifejezetten a gyorsan gyarapodó dél-amerikai CDMA telefonpiacra tervezték, míg a T0353-ast inkább az észak-amerikai régióban kívánják terjeszteni. A T0353 egy különleges funkciókat integráló chip, hiszen egyben alacsony/magassávos CDMA, AMPS és A-GPS vevő. A maradék két modell, a T0352 és a T0354, a távol-keleti piacon fog piacra kerülni.

A vevők kitűnő kialakításuknak köszönhetően egyetlen kimeneti fokozattal kell, hogy rendelkezzenek, így a tervezés és hangolás ideje lecsökkenhet. Ráadásul a T0352, T0353 és a T0354 modellek veszik az A-GPS jeleket is, így biztosítva a GPS alapú pontos helyzet-meghatározást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle