Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három újabb 3G telefon a DoCoMo-nál

Kütyük

Három újabb 3G telefon a DoCoMo-nál

A szolgáltató továbbra is tartja a bejelentési rekordokat, hiszen most három, legalább 170 órát egy töltéssel kihúzó 3G modellel lett gazdagabb a kínálat…

A Japán DoCoMo bejelentette három új üdvöskéjét, melyek megközelítőleg 170-180 órát képesek dinamikus működés mellett készenlétben maradni, 230-250 órát pedig statikus készenlétben, egyetlen töltésről. Ezek az értékek megközelítőleg 3,3x nagyobbak, mint az eddigi FOMA készülékek készenléti ideje. A három modell az N2051 (december közepén kerül piacra), az F2051 (késő decemberben) és a P2102V (megjelenés késő januárban).

Természetesen mindhárom készülék i-motion levélek küldésére is alkalmas. Az i-motion szolgáltatást a szolgáltató december közepén fogja beindítani, így a FOMA készüléket használók képesek lesznek e-mailben képeket és 15 másodperces (maximum 100 KB-os) videoklipeket küldeni. A szolgáltatás segítségével a felhasználók MP4-es formátumban tudják a telefonok beépített kamerájával felvetteket elküldeni, csakúgy, mint a módosított Nokia 7650-esek.

Természetesen mindhárom telefonnak van beépített digitális kamerája. Az F2051-es CCD rendszerű kamerát kapott, míg a másik két modellben CMOS alapú a leképezés. Mindegyik mobil képes mind fotók, mind videók készítésére. Ez utóbbi esetben a mintavételezés 15 kocka/másodperc. Ezen készülékektől kezdve a kamera a FOMA telefonok alaptartozéka lesz, így mindenki igénybe veheti majd a 3G jellegű szolgáltatásokat.

A JAVA tökéletesen szabványnak tekinthető már a mobiltelefonok piacán, így ezek a készülékek is képesek a MIDP alkalmazások futtatására. A JAVA számára fenntartott hely nem kevesebb, mint 200 KB, ami 20x több, mint amit az előző modellek támogattak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés