Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tegyük barátságosabbá számítógépes környezetünket – készíttessünk egyedi egérpadot!

Kütyük

Tegyük barátságosabbá számítógépes környezetünket – készíttessünk egyedi egérpadot!

Egy kép egy kedves személyről, egy stílusos egér vagy billentyűzet, a monitorra ragasztott apróbb matricák mind komfortérzetünket fokozzák. Aki szeretné, még egérpadját is személyre szabhatja – mindezt itt, Magyarországon, gyors határidővel és házhozszállítással.

Az Egérfogó névre keresztelt szolgáltatás honlapját meglátogatva két dolog lehet szembeötlő: az egyik az egérpadok mintáinak változatossága, a másik pedig folyamatos bővülésük. Mindkettőnek ugyanaz az oka: bárki tervezhet, majd az adatbázisba feltölthet egy (vagy több) mintát, aminek alapján aztán elkészíthető a végleges termék.

Ráadásul nincs másra szükség hozzá, csak egy, az Index fórumába való regisztrálásra, majd pedig fel kell tölteni a kívánt képet – és máris meg lehet rendelni. Ezt követően Budapesten két napon (48 órán belül) kiszállítják a kívánt címre a teljesen egyedi egérpadot (természetesen vidékre is lehet rendelni). Nagyobb tétel esetén pedig kedvezményre is jogosult a megrendelő.

A nagy ötlet azonban nem (csak) ez: a saját tervezésű képet (a cikk írójának egyik nagy kedvence például a 436-os sorszámú, Az egri csillagok háborúja feliratot, piros karikában 99-es számot – utalva a televíziós adásoknál látható korhatáros jelzésre – viselő példány) nemcsak saját szórakozásunkra készíthetjük el, hanem a közkinccsé tett mintákból bárki rendelhet. Ezután pedig jutalékot fizetnek – nem is maradt más hátra, csak megnézni a honlapot, tervezni egy egyedi egérpadot!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés