Connect with us

Szélessávú Internet-elérés EU támogatással – nettó 6 ezer forintért

Kütyük

Szélessávú Internet-elérés EU támogatással – nettó 6 ezer forintért

Széles sávú, mikrohullámú, korlátlan Internet-szolgáltatást indít az InterNetKer és az Elender Üzleti Kommunikáció – ennek létrehozására az Európai Unió adott támogatást.

[Sajtóközlemény] A Szerencs város és testvérvárosai által megpályázott Europolis program keretében 200 vállalkozónak nyílik lehetősége belépési díj és a vezetékes hálózati használathoz szükséges eszközök megvásárlása nélkül, 300 euró támogatással a rendszerhez kapcsolódni. A pályázat hatókörét kiterjesztették a Zemplén Településszövetség területére, de egyelőre csak Sátoraljaújhelyen – szeptember 1-től – és mostantól Szerencsen igényelhetik a vállalkozók a kedvezményes díjú Internet-elérést.

A felhasználók már 6.000 Ft + ÁFA havi díjért korlátlan Internet-használathoz juthatnak, minden további költség, (például telefon percdíj) nélkül. A mikrohullámú rendszert az Elender Üzleti Kommunikációval közösen – a Sátoraljaújhelyen jelentős piacismerettel rendelkező – InterNetKer építette ki. A szolgáltatáshoz a megfelelő sávszélességet az Elender Üzleti Kommunikáció szolgáltatja. A helyi ügyfélszolgálatot a Szer-Szoft, az InterNetKer viszonteladó partnere látja el.

A vezeték nélküli rendszer gerincét a CISCO 1220-as Acces Pointjai adják, a kliensek PCMCIA, USB és PCI kártyával csatlakoznak a hálózatra. A rendszer szerverének a Bolyai János Általános Iskola ad otthont, a központi körsugárzó antennát a város egyik legmagasabb pontján, a Cukorgyár 65 m magas mészkőgyártó tornyán helyezték el. Ezzel megteremtettük a lehetőségét a környező falvak: Mád, Tálya, Mezőzombor, Tarcal, Ond, Legyesbénye stb. későbbi ellátásának.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom