Connect with us

SuSE Linux 33 százalékos kedvezménnyel

Kütyük

SuSE Linux 33 százalékos kedvezménnyel

Rendkívüli akcióval újult meg a SuSE Linux pedagógus honlapja. A honlapon most minden diák és pedagógus 33 százalékos kedvezménnyel juthat a SuSE Linux 8.1 Professional magyar verzióhoz.

A megújult oldal egyik célja azt, hogy pedagógusok és diákok számára olyan plusz információkkal szolgáljon, amikre egy iskolában szükség lehet. Az új oldal ezen felül folyamatosan új programleírásokat tartalmaz és segítséget kaphatnak a pedagógusok a SuSE Linuxhoz.

Az oldal oldal négy részből áll. Az információ rovatban különböző információk találhatók a SuSE Linuxról és a vele kapcsolatos legfrissebb aktuális eseményekről. Az ismertetők rovat alatt minden hónapban bemutatásra kerül egy-egy szoftver, mely az oktatás szempontjából hasznos lehet. A közösség rovat az egyes iskolák egymás közti linuxos tapasztalatcserére szolgál. Erre a célra született a pedagógus levelezőlista is, mely hamarosan elindul. A letöltés rovat alatt többek között azok a programok találhatók, melyek az ismertetők rovat alatt kerültek bemutatásra és amelyek nincsenek benne a disztribúcióban vagy magyar nyelven eddig nem voltak elérhetők.

A dobozt személyesen átvevők egy A1-es méretű, magyar nyelvű SuSE falinaptárat is kapnak ajándékba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom