Connect with us

Új szolgáltatás a Pannon GSM-nél: SMS-Navigátor

Kütyük

Új szolgáltatás a Pannon GSM-nél: SMS-Navigátor

A szolgáltatás segítségével az előfizető közelében található Pannon GSM értékesítési és feltöltési pontok listázhatók ki.

Díjak

A szolgáltatás csatlakozási-és havidíj-mentes. A szolgáltatás 900 0900-as központi számára küldött SMS-ek díja valamennyi számlás és kártyás tarifacsomag esetében és minden időszakban nettó 48,00 (bruttó 60 Ft) Ft/üzenet.

Az SMS kedvezmények (az SMS és a Hangposta szolgáltatásokban foglalt díjmentes üzenetküldési lehetőség) nem vonatkozik az SMS-Navigátor szolgáltatás igénybevételére!

A kívánt, helyfüggő információk eléréséhez Önnek mindössze egy SMS-t kell küldenie a 9000900-as központi számra. A rendszer rövid időn belül válaszüzenetben elküldi az Ön által kért információt.

Használat

A kívánt információk típusa, megadható hivatkozási számokkal – melyeket minden résznél külön felsorolunk -, illetve hivatkozási nevekkel (rövidítésekkel).
Minden esetben, amikor Ön meghatározott információkhoz kíván jutni, elsőként az információs forrás hivatkozását kell megadnia. Vagyis az SMS küldésekor először be kell írnia a keresett információ kulcsszavát (Pl. PGSM, FELTOLT vagy SOSPGSM stb.) vagy az ezeknek megfelelő hivatkozási számokat (1, 2 vagy 3). Csak ezután kell megadnia a rövidítéseket vagy az ezeknek megfelelő hivatkozási számokat (pl. OSSZES vagy 1, BEE vagy 5 stb.)

A 900 0900-as szám előtt a +3620, illetve a 0620 előhívót ne használja, és a rövidítések (hivatkozások) között hagyjon szóközt! A szolgáltatás díjának levonása, kiszámlázása a tartalomnak a készülékre való megérkezésekor történik. Amennyiben a letöltési kódokra, hivatkozási nevekre kíváncsi, használja az adott szolgáltatáshoz tartozó “Lista” funkciót.

Az SMS-Navigátor szolgáltatás cellainformációs rendszeren alapul, így némely esetben előfordulhat, hogy a földrajzi viszonyok szerint közelben lévő objektum megközelítés szempontjából nem a legoptimálisabb.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom