Connect with us

technokrata

DOMINFO nyereményjáték a Westelnél

Kütyük

DOMINFO nyereményjáték a Westelnél

Az új DOMINFO kiadvánnyal kapcsolatos nyereményjáték indult a Westelnél 30 db Siemens A50-esért és 1 db Sony Ericsson T300-asért…

Az SMS kvízjátékban, mely december 5-től december 22-ig tart, úgy vehet részt, ha westeles mobiljáról a játék hívószámán regisztrálja magát. A regisztrációt követően a számítógép kiválaszt Önnek egy regisztrációs kódot, amelyet beolvas. Kérjük, írja fel ezt a kódot, majd küldje el SMS-ben a +36(30)303-0580-as telefonszámra. Ezután a számítógép SMS-ben elküldi a játék első kérdését.

A játékos feladata, hogy egy képzeletbeli labirintus útvesztőjében megtalálja a helyes irányt. A labirintus egyes szakaszait egy-egy kapu zárja le. A kapu csak akkor nyílik ki, ha az SMS-ben feltett, DOMINO szolgáltatással kapcsolatos kérdésre helyes választ küld. Az interaktív játékban az 5 kérdésre a 3-3 lehetséges válaszból kell a megfelelőt kiválasztani, és az ahhoz tartozó számjegyet SMS-ben elküldeni a játék telefonszámára. Regisztrációs kódjával többször is játszhat, így nagyobb lesz az esélye a nyerésre.

Segítség a játékhoz

A Metró újság mellékleteként megjelent és a Westel üzleteiben terjesztett színes és érdekes DOMINFO kiadványban megtalálhatja a játék feladatait.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle