Connect with us

Karácsony a Fotexneten

Kütyük

Karácsony a Fotexneten

2002. december 4-én megnyitotta a Fotexnet Karácsony Áruházát, és ezzel egyidőben igényes, nemzetközi magazinok előfizetési lehetőségével bővítette kínálatát. Rekord nyereségre számít a cég az idei karácsonyi szezonban, mivel már az elmúlt néhány nap is óriási forgalomnövekedést hozott.

A közelgő ünnepek alkalmából 2002. december 4-én megnyílt a Fotexnet – Magyarország vezető online áruházának – Karácsony Áruháza. A közel 1000 termék között mindenki megtalálhatja a kedvére valót, de akinek ötlete sincs, hogy mivel lepje meg hozzátartozóit, a Karácsony Áruház különféle javaslatokkal is segít a megfelelő ajándék kiválasztásában.

A Fotexnet ügyvezetője, Porkoláb Péter elmondta, hogy az idei karácsonyi szezon várhatóan kiemelkedő lesz a bevételek tekintetében, mert minden bizonnyal rekord nyereségre számíthat a cég. Ezt mindenekelőtt annak köszönhetik, hogy időben elkezdték az ünnepekre való alapos felkészülést és annak, hogy az emberek egyre inkább felismerik az online vásárlás előnyeit. Az áruház forgalma már az elmúlt néhány hétben is jelentős mértékben emelkedett, pedig még csak most kezdődik az igazi karácsonyi vásárlási láz.

A Karácsony Áruház mellett szintén december 4-től újságelőfizetési lehetőséggel várja olvasni vágyó vásárlóit a Fotexnet. Akik kedvelik az igényes idegen nyelvű magazinokat, kedvükre válogathatnak több mint 100 újságelőfizetési lehetőség közül. A 25 kategóriában megtalálhatók a legsikeresebb, legigényesebb nemzetközi férfi, női, divat, életmód, műszaki, művészeti, politikai, gazdasági, sport magazinok, és a nyelvkedvelők angol, német, olasz és spanyol nyelvű olvasnivaló közül válogathatnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom