Connect with us

technokrata

A Mailbox az RTL Klub Online-hoz igazolt

Kütyük

A Mailbox az RTL Klub Online-hoz igazolt

Az RTL Klub Online és a Mail Hungary együttműködési megállapodása értelmében a szórakoztató portál ingyenes rtlmail levelezőrendszerét ezentúl a Mailbox motor szolgálja ki.

John Ondreasz, az RTL Klub üzletfejlesztési igazgatója elmondta, hogy a Mailbox szervesen illeszkedik az RTL Klub Online stratégiájába, hiszen ez év végén megalakul az RTL Klub Direct Sales House, amely a kis- és középvállalatok számára nyújt majd hatékony internetes és cross-média hirdetési lehetőségeket, így elektronikus direkt marketing leveleket is.

Fodor Géza, a Mail Hungary ügyvezetője szerint az RTL Klub Online szórakoztató portál a Mailbox ideális partnere, hiszen az RTL Klub Online nagy tapasztalattal és alapos piaci ismeretekkel rendelkezik, amely a Mail Hungary technológiájával és adatbázisával kiegészülve az online direkt marketing piac jelentős részét képes lesz lefedni. Az ügyvezető hangsúlyozta, hogy cége fő tevékenységi köre ma már nem az ingyenes webmail szolgáltatás illetve a különböző médiaértékesítés, hanem a reklámszerver és a webmail technológia kutatás-fejlesztése.

A magyar magántulajdonban lévő Mail Hungary közlése szerint a kezelésükben lévő e-mail címállomány meghaladta a 350 ezer darabot. Ebből 145 ezer e-mailcímet a Mail Hungary tulajdonában álló Mailbox.hu ingyenes levelezőrendszer ad. A cég számos megoldást elsőként vezetett be a hazai e-mail piacon, többek között a többszintű vírusvédelmi rendszert, az egyéni e-mail tárhely és a reklámmentes kezelőfelület megvásárlásának lehetőségét, e-mail-SMS értesítések emelt díjas SMS-sel történő fizetési lehetőségét. Magyarországon ma egyedülálló szolgáltatásuk az online e-mail címjegyzék és naptár szinkronizálásának lehetősége PALM eszközökkel, illetve az elektronikus levelek i-mode kapcsolaton keresztüli elérése.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle