Connect with us

technokrata

EuroWeb 100% – maximális rendelkezésre állású Internet-hozzáférés

Kütyük

EuroWeb 100% – maximális rendelkezésre állású Internet-hozzáférés

Az EuroWeb létrehozott egy új, minden eddiginél magasabb, 100%-os üzembiztonságot nyújtó Internet-megoldást olyan vállalatok számára, akiknek fontos a garantáltan üzembiztos szolgáltatás.

Napjainkban a legtöbb Internet-szolgáltató a lehető legalacsonyabb árszintű szolgáltatásokra koncentrál. Ugyanakkor a vállalati Internet-hozzáférések kedvezőnek tűnő ára sokszor a minőség és a megbízhatóság rovására megy. Az EuroWeb tapasztalatai azt mutatják, hogy új igény jelent meg a piacon, a megbízható, minőségi vállalati Internet-hozzáférésre, ezért elsőként hozta létre a lehetséges legmegbízhatóbb vállalati Internet-hozzáférést, mely az Euroweb 100% nevet kapta.

A kiemelkedő üzembiztonságot három független adatátviteli út, két független szolgáltatói csatlakozás és aktív rendszerfelügyelet biztosítja, havi szinten 100% rendelkezésre állás és pénz visszafizetési garancia mellett. Az Euroweb 100% árszintje csak kis mértékben haladja meg a jóval alacsonyabb üzembiztonságot nyújtó, hagyományos szolgáltatásokét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle