Connect with us

technokrata

Új stratégia a 3G mobilok eladására: minél kevesebbet

Kütyük

Új stratégia a 3G mobilok eladására: minél kevesebbet

A H3G szolgáltató új módszerrel állt elő: apránként „adagolja” csak a készülékeket…

Mint az egy tanulmányból korábban kiderült, megközelítőleg 2005-ig egyáltalán nincs remény arra, hogy a szolgáltatók hasznot könyvelhessenek el a 3G rendszerekből. A H3G reménykedik abban, hogy ez rájuk nem vonatkozik, mondta a cég szóvivője.

A H3G, mely Olaszországban alapult novemberben, már most is 30.000 Universal Mobile Telecommunications System, más néven UMTS készülékre kapott foglalást. A készülékeket jövő év első negyedévében tervezik leszállítani.

A H3G-nek a készülékeket a Motorola és a NEC gyártja, melyek darabára 450 és 950 euró (megközelítőleg 100-200.000 forint) között lesz.

A cég lassú előrehaladást tervez, állította a szóvivő. „A piac elárasztása már a múlté…”. Az első 333 darab telefon még év vége előtt megkapják a kiválasztott előfizetők, akik között ott szerepel Silvio Berlusconi, Tiscali vezérigazgatója és a Telecom Italia előző vezérigazgatója.

A cég tervei szerint az ügyfelek a foglalásokat jövő hónap elejétől intézhetik a H3G üzleteiben, melyek Olaszország 20 pontján várják majd az érdeklődőket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle