Connect with us

Hirdetés

technokrata

Televíziós adás mobiltelefonon – a Pannon GSM új szolgáltatása

Kütyük

Televíziós adás mobiltelefonon – a Pannon GSM új szolgáltatása

Mobiltelefonon nézhető, GSM alapú televíziós adást tesz lehetővé a Pannon GSM új szolgáltatása…

…derül ki a szolgáltató közleményéből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. A közlés szerint a Pannon GSM november 24-én indítja el új szolgáltatását, a mobilon nézhető televíziós adást. A nemzetközi viszonylatban is az elsők közé sorolható, a legfejlettebb kommunikációs technológiát alkalmazó megoldásnak köszönhetően a BBC tévénézői után immár a hazai érdeklődők is megnézhetik mobiltelefonjukon a nap eseményeit a megújult TV2 Tények és Napló című műsorainak GSM-re átültetett adásában – áll a Pannin GSM közleményében.

A korábban bevezetett mobil szolgáltatások felsorolása mellett megjegyzik, hogy két, az információ átadásának más-más szakterületén működő vállalat: a Pannon GSM és a tv2 együttműködésének eredményeként útjára indul Magyarország első GSM alapú televíziós adása.

Nemzetközi tapasztalatokra hivatkozva megjegyzik: a mobil adatátviteli technológiákra fogékony, az élvezhető minőségű mozgókép-anyag – például mozifilm-részletek, videoklippek – letöltésére és megjelenítésére alkalmas telefonkészülékekkel rendelkező felhasználók esetében nagy az igény az ilyen jellegű információra.

A közlemény szerint vasárnaptól minden héten látható lesz a Napló című műsor, hétfőtől pedig minden este, az élő adás után rövid idővel mobiltelefonon is megnézhető lesz a Tények teljes anyaga, a jobb böngészhetőség érdekében hírekre bontva. Az adás megtekintéséhez egy megfelelő felbontású kijelzővel, Internet hozzáféréssel és nagy sebességű adatátviteli lehetőséggel rendelkező telefonkészülékre – a ma kapható készülékek közül a Nokia 9210i kommunikátorra vagy a Nokia 9210-re, Nokia 7650-re – van szükség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés