Connect with us

technokrata

Már több mint 1 millióan fizettek elő a mobilos videoküldésre

Kütyük

Már több mint 1 millióan fizettek elő a mobilos videoküldésre

A japán J-Phone nemrég bejelentette, hogy a képküldés sikere folytatódik, hiszen nemrég átlépte a videoküldésre előfizettek száma az 1 milliós álomhatárt…

A japán J-Phone bejelentette, hogy a „Movie Sha-mail” szolgáltatására már több, mint 1 millióan fizettek elő. A szolgáltatást, mely segítségével nem csak képeket, hanem rövid videoklipeket is lehet küldeni ismerőseinknek, csak 9 hónapja jelentették be, 2002 márciusában.

Hogyan is kezdődött: a cég 2001 júniusában bejelentette a „Sha-mail” nevű szolgátatását, mellyel az ügyfelek egymásnak képeket küldhettek az arra alkalmas mobiltelefonok segítségével. A roppant siker alatt a felmérések azt igazolták, hogy nem csak állóképek, hanem rövid videók küldésére is igény van, így a J-Phone lépett, és elérhetővé tette a „Movie Sha-mail”-t.

A siker csak részben mondható a jól kitalált szolgáltatásnak. Legnagyobb részben azért hódít a szolgáltatás, mert egyszerűen használható. A felhasználó a telefonba épített kamera segítségével egy 5 másodperces videoanyagot rögzíthet, természetesen képpel együtt, majd a szintén beépített e-mail kliens segítségével (Super Mail), azonnal el is küldheti az ismerősének.

Jelen pillanatban 6 „Movie Sha-mail” kompatíbilis telefont lehet megvásárolni a J-Phone kínálatából. A várható siker hatalmas, hiszen október 23-ra a szolgáltató már 7 millió „Sha-mail” kompatíbilis telefont adott el, és november 19-én már 7,26 millió Sha-mail előfizetővel számolt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák