Connect with us

technokrata

Ismét együttműködés egy mobilszolgáltató és a Microsoft között

Kütyük

Ismét együttműködés egy mobilszolgáltató és a Microsoft között

A svéd Telia bejelentette, hogy együttműködve a Microsofttal, SMS-ben kaphatnak az előfizetők értesítést a levelezésükről.

A svéd szolgáltató szerdán közölte, hogy a mobil előfizetői ezentúl a Hotmail-es levelezésüket megkaphatják SMS formában is, jelentősen javítva ezáltal az elérhetőséget.

A Telia, ami egyesült a finn Sonera-val, igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy a szoros versenyben a konkurenciánál valamivel többet kínálhasson előfizetőinek. A szolgáltatók közötti harc természetesen csak most kezdődik, hiszen újabb cégek fognak csatlakozni a szolgáltatók köréhez, amikor elindulnak a nagysebességű 3G hálózatok.

Szinte az összes szolgáltató igyekszik minél több olyan adatszolgáltatással piacra kerülni, mely valamilyen formában fokozhatná bevételeit, azonban az ilyen, új szolgáltatások beindulása az utóbbi időben igencsak lelassult. Ez egyfelől köszönhető annak, hogy nem voltak kellően beharangozva, másfelől csak kevés volt közülük vonzó az ügyfelek számára.

A szolgáltató hozzátette, „Az e-mail fiókok elérése a mobiltelefonról mára már egyre szükségesebb szolgáltatásnak számít. Az MSN igen sokat segít nekünk mind a fejlesztésben, mint a szolgáltatás népszerűsítésében majd”.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle