Connect with us

technokrata

Interware – Fotexnet együttműködés

Kütyük

Interware – Fotexnet együttműködés

Az Interware és a Fotexnet a megállapodás szerint a jövőben együttműködik az értékesítés, a marketing és az üzletfejlesztés területén annak érdekében, hogy szélesebb körben ismerté tegyék szolgáltatásaikat, illetve az internetezők körében népszerűsítsék azt.

A nagyobb piacszerzés érdekében online hirdetési felületeiket közösen, csomagban értékesítik. Ezen csomagok, illetve a Fotexnet.hu hirdetési felületeinek kizárólagos értékesítője a jövőben az Interware. A felületeket a Fotexnet Warpig nevű, saját fejlesztésű adservere szolgálja ki.

Az Interware onlinemarketing szolgáltatásának első fontos lépése a megállapodás aláírása volt, így az Internet-szolgáltató rendelkezésére áll egy adserver, mely elengedhetetlen egy online-hirdetéssel kapcsolatos bármely szolgáltatás elindításához, illetve olyan értékes felületeket kínálhat a cég, mely exkluzív, más szolgáltatónál nem fellelhető.

Pámer Róber az Interware vezérigazgatója elmondta, hogy az Interware Onlinemarketing üzletágának eredményes működéséhez alapvető fontosságú egy jó és megbízható adserver illetve értékes tartalmakkal bíró oldalak. A Fotexnetnél mindkét lényeges feltétel kimagasló minőségben a rendelkezésre áll. A Fotexnet.hu oldalai hatékony kommunikációs felületet jelentenek egyrészt ügyfeleik széles termékpalettájának, másrészt az online értékesítésnek köszönhetően, hiszen az oda látogatók zöme konkrét vásárlási céllal, illetve vásárlást megelőző tájékozódás miatt tekinti meg az oldalt.

Porkoláb Péter a Fotexnet ügyvezetője kiemelte az Ingyenlottót, mint a hazai online piac egyedülálló speciális hirdetési felületét. Kor, nem, foglalkozás, jövedelem, lakhely és érdeklődési kör alapján tudják szűrni a látogatókat, és a hirdetések megjelenését is ennek megfelelően lehet targetálni. A hirdetések elolvasása, megértése elengedhetetlenül szükséges a játék folytatásához, a nyeremény eléréséhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle