Connect with us

technokrata

Samsung SGH-A800 – egy színtelen modell a sorban

Kütyük

Samsung SGH-A800 – egy színtelen modell a sorban

Ugyan a színes kijelzővel ellátott mobilok egyre inkább hódítanak, a Samsung mégis a monokróm kijelző mellett döntött…

A színes kijelzős készülékek egyre nagyobb területet fognak hódítani, hiszen a legtöbben már beleuntak/belefáradtak a fekete pöttyök „fényképként” való értelmezésébe… És miért is kéne ragaszkodni továbbra is bárkinek a monokróm kijelzőkhöz, amikor a TFT-k a mobilok terén is elérhetők már.

Természetesen mindig is megmaradnak azok a felhasználók, akiket az „extrák” egyáltalán nem nyűgöznek le addig, amíg a telefon „csöng”, vagyis használható. Nos, a Samsung ezeket az igényeket akarta kielégíteni ezzel a készülékkel, és egy olyan modellt mutatott be, mely a ma alapkövetelményeit teljesíti csak.

Az A800-as monokróm kijelzővel van szerelve, ám nem spórolták ki belőle a Samsung népszerű 16 szólamú csengőhangjait (csengéshez, SMS-hez, ébresztőhöz, játékokhoz és indítás/leállításhoz). A készülék a PIM (Personal Information Management) funkciók kisebb tárházát kínálja fel, melyek mindegyike ugyanazt a közös, dinamikus memóriát használja.

Az A800-as sokban hasonlít a jelen pillanatban piacon lévő T100-as modellhez, természetesen a színes kijelzőtől eltekintve, hiszen például a 7 színű világítás megvan mindkét típusban.

Arról, hogy az A800-as mikor kerül a boltok polcaira, egyelőre nincsen információnk, de a legvalószínűbb, hogy az európai piacokon jelenik meg elsőként, karácsony körül.

Fizikai jellemzők:

Frekvencia: 900/1800 MHz
Tömeg: 68 g
Méret: 80x48x22 mm
Kijelzők:
Belső: monokróm, 128×128 pixel
Külső: monokróm, 80×48 pixel
Akkumulátor: Li-Ion, 800 mAhSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle