Connect with us

technokrata

A Nokia zenegépje: Nokia Music Stand (DT-1)

Kütyük

A Nokia zenegépje: Nokia Music Stand (DT-1)

A Nokia Music Stand segítségével (többek közt) a telefonunk rádióját hallgathatjuk kihangosítva…

Munkahelyről, vagy otthoni környezetről legyen szó, a Nokia Music Stand biztosan sokak szívét meg fogja hódítani. A DT-1 már a második periféria (első a kamera), mely az új Pop-Port-ra csatlakozik. Mint azt a neve is sugallja, a Music Stand elsősorban zenére lett kitalálva…

Pontosabban arra, hogy az újabb modellekbe integrált FM rádiót lehessen kihangosítva hallgatni. Pontosan úgy, mint egy hagyományos rádiót. Természetesen nincsen szükség a speciális headsetre, hogy a megfelelő hosszúságú antennát biztosítsuk a telefonnak, a mobil a DT-1-es belső FM antennáját használja erre a célre.

Hogy a funkcionalitás kicsit megnöveljék, a cég lehetővé tette a Music Stand, mint kihangosító használatát. Amennyiben a telefon a bölcsőben ül, egy bejövő hívás esetén a rádió hangját lenémítja az eszköz, majd fogadhatjuk a hívást, az autós kihangosítóktól megszokott kényelemmel. A kezelhetőség nem bonyolult, hiszen hangerőszabályzásra és a hívások fogadására/befejezésére van (csak) lehetőség.

A zenemodulnak van egy audió bemenete is, mely segítésével tetszőleges zeneforrással össze lehet kötni az egységet (MP3 lejátszó, Walkman stb.). Természetesen a hívás közbeni némítás erre a bemenetre is érvényes. Amennyiben a telefont behelyezzük a modulba, az elkezdi tölteni készülékünket, így nem kell attól tartani, hogy a rádiózás/beszélgetés közben lemerül a készülék.

A Nokia Music Stand egyelőre csak a 6800-as és a 7250-es telefonnal működik együtt, így a megjelenés is ehhez igazodik, ami 2003 első negyedévének végén várható.

Fizikai jellemzők:

Tömeg: 310 g
Méret: 160x115x70 mmSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle