Connect with us

Emusic: korlátlan MP3-letöltés korlátozottan

Kütyük

Emusic: korlátlan MP3-letöltés korlátozottan

Az Emusic.com számtalan ügyfelének felmondott szerződésszegésre hivatkozva. Az Emusic ugyan korlátlan letöltést kínál havidíjért, ugyanakkor az ügyfelek a vezetőség szerint túl sok MP3-at töltöttek le.

Az Emusic.com vezetőinek úgy tűnik sikerült megvalósítaniuk a matematikusok álmát: a végtelent sikerült egyszerű matematikai számmal leírniuk. Az Emusic szerint a végtelen pontosan 2000-rel egyenlő.

Két héttel ezelőtt számos Emusic.com ügyfél azonnali felmondást kapott a cégtől szerződésszegésre hivatkozva. A felmondás oka a letöltött MP3 file-ok túl magas száma volt. Az ügyfelek felháborodva követeltek elégtételt, az Emusic.com ugyanis korlátlan zeneletöltési lehetőséget kínál havidíjért. Az ügyfelek felháborodása nyomán Steve Grady, az Emusic.com vezetője most hivatalosan elnézést kér az ügyfelektől.

Grady az összes ügyfélnek e-mailt küldött, melyben elmagyarázta, hogy a korlátlan letöltési lehetőség pontosan mit is jelent. Mint írja: “havonta több mint 2000 MP3 letöltése meghaladja a személyes felhasználás határait”. Grady ezen felül indoklásként azt is megemlíti, hogy a korlátlan fogyasztást reklámozó éttermekben sem lehet zsákba csomagolni az ételt. Az Emusic.com nem hozta nyilvánosságra, hogy a 70 ezer ügyfeléből pontosan hánynak küldött egyoldalú felmondást.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom