Connect with us

technokrata

A Pannon GSM-nél is elérhető november 14-től a havidíjas GPRS Internet, akár előre fizető ügyfelekne

Kütyük

A Pannon GSM-nél is elérhető november 14-től a havidíjas GPRS Internet, akár előre fizető ügyfelekne

A Pannon GSM is elindítja a GPRS Internet-szolgáltatását, hétköznap 21-7 óra között, hétvégén 0-24 óráig, havi 6.400 Ft-ért.

A Pannon GSM 2002. november 14-én új szerepkörben mutatkozik be. GPRS alapú, átalánydíjas Internet-szolgáltatásával elsősorban az otthoni felhasználók számára kínál minden szempontból versenyképes, megbízható és gyors hozzáférést a világhálóhoz. A mobil szolgáltató újdonsága mindenki számára elérhető közelségbe hozza a GSM technológiában rejlő innovatív felhasználási lehetőségeket – percdíj, forgalmi díj vagy csatlakozási díj nélkül. A Pannon GSM a most bevezetésre kerülő új szolgáltatásával elsősorban az ún. betárcsázós szolgáltatókkal kívánja felvenni a versenyt.

A Pannon GSM tavaly nyáron hazánkban elsőként indította el országos lefedettségű GPRS szolgáltatását, a most bevezetett átalánydíjas Internet kapcsolat révén pedig ismét úttörő szerepet vállal a piacon: ez az első olyan hazai szolgáltatás, amely a kártyás ügyfelek számára is lehetővé teszi a világháló GPRS alapú böngészését.

A GPRS alapú átalánydíjas Internet a 2,5 millió előfizetőt kiszolgáló Pannon GSM minden, arra alkalmas készülékkel rendelkező ügyfele számára elérhető. A hazai otthoni internetezési szokásokhoz igazodva, valamint a kompromisszumok nélküli minőség biztosítása érdekében a szolgáltatás hétköznapokon 21-7 óra között, illetve a teljes hétvégi időszakban vehető igénybe. Ugyancsak az átlagos lakossági felhasználói gyakorlat fényében szabta meg a Pannon GSM a havi 300 MB-os adatmennyiségi korlátot, amely a szörfözésen és levelezésen túl akár programok vagy zeneszámok letöltését is lehetővé teszi. A Pannon GSM új szolgáltatása bruttó 6.400 forintos havidíj ellenében tehát hetente közel száz óra Internet-kapcsolatot biztosít. Másképpen megfogalmazva a GPRS forgalom megabájtonként alig több mint 21 forintba kerül, azaz egy átlagosnak tekinthető, 2 kilobájtos e-mail üzenet letöltésének költsége hozzávetőlegesen 4 fillér.

A szolgáltatás igénybevételéhez rendelkeznie kell a felhasználóknak egy GPRS képes telefonnal és egy számítógéppel. Ebben az esetben külön modemre sincsen szükség, hiszen ez már be van építve a mobiltelefonba. A két eszközt akár infraporton, akár adatkábellel is össze lehet kapcsolni, ráadásul ez utóbbit bizonyos készüléktípusokhoz a Pannon GSM most ingyenesen biztosítja. A szolgáltatást 2002. november 14-től rendelhetik meg a szörfözni vágyók akár a 1741-es rövidszámon, akár a PannOnline-on keresztül, vagy személyesen a képviseletekenSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle