Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Pannon GSM-nél is elérhető november 14-től a havidíjas GPRS Internet, akár előre fizető ügyfelekne

Kütyük

A Pannon GSM-nél is elérhető november 14-től a havidíjas GPRS Internet, akár előre fizető ügyfelekne

A Pannon GSM is elindítja a GPRS Internet-szolgáltatását, hétköznap 21-7 óra között, hétvégén 0-24 óráig, havi 6.400 Ft-ért.

A Pannon GSM 2002. november 14-én új szerepkörben mutatkozik be. GPRS alapú, átalánydíjas Internet-szolgáltatásával elsősorban az otthoni felhasználók számára kínál minden szempontból versenyképes, megbízható és gyors hozzáférést a világhálóhoz. A mobil szolgáltató újdonsága mindenki számára elérhető közelségbe hozza a GSM technológiában rejlő innovatív felhasználási lehetőségeket – percdíj, forgalmi díj vagy csatlakozási díj nélkül. A Pannon GSM a most bevezetésre kerülő új szolgáltatásával elsősorban az ún. betárcsázós szolgáltatókkal kívánja felvenni a versenyt.

A Pannon GSM tavaly nyáron hazánkban elsőként indította el országos lefedettségű GPRS szolgáltatását, a most bevezetett átalánydíjas Internet kapcsolat révén pedig ismét úttörő szerepet vállal a piacon: ez az első olyan hazai szolgáltatás, amely a kártyás ügyfelek számára is lehetővé teszi a világháló GPRS alapú böngészését.

A GPRS alapú átalánydíjas Internet a 2,5 millió előfizetőt kiszolgáló Pannon GSM minden, arra alkalmas készülékkel rendelkező ügyfele számára elérhető. A hazai otthoni internetezési szokásokhoz igazodva, valamint a kompromisszumok nélküli minőség biztosítása érdekében a szolgáltatás hétköznapokon 21-7 óra között, illetve a teljes hétvégi időszakban vehető igénybe. Ugyancsak az átlagos lakossági felhasználói gyakorlat fényében szabta meg a Pannon GSM a havi 300 MB-os adatmennyiségi korlátot, amely a szörfözésen és levelezésen túl akár programok vagy zeneszámok letöltését is lehetővé teszi. A Pannon GSM új szolgáltatása bruttó 6.400 forintos havidíj ellenében tehát hetente közel száz óra Internet-kapcsolatot biztosít. Másképpen megfogalmazva a GPRS forgalom megabájtonként alig több mint 21 forintba kerül, azaz egy átlagosnak tekinthető, 2 kilobájtos e-mail üzenet letöltésének költsége hozzávetőlegesen 4 fillér.

A szolgáltatás igénybevételéhez rendelkeznie kell a felhasználóknak egy GPRS képes telefonnal és egy számítógéppel. Ebben az esetben külön modemre sincsen szükség, hiszen ez már be van építve a mobiltelefonba. A két eszközt akár infraporton, akár adatkábellel is össze lehet kapcsolni, ráadásul ez utóbbit bizonyos készüléktípusokhoz a Pannon GSM most ingyenesen biztosítja. A szolgáltatást 2002. november 14-től rendelhetik meg a szörfözni vágyók akár a 1741-es rövidszámon, akár a PannOnline-on keresztül, vagy személyesen a képviseleteken



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés