Connect with us

Figyelőnet: cél az általános üzleti magazinná válás

Kütyük

Figyelőnet: cél az általános üzleti magazinná válás

A két éve indult Figyelőnet jelentős eredményeket tudhat maga mögöt nemcsak tartalom, hanem piaci szemszögből is. Az általános üzleti magazinná válás érdekében folyamatosan átalkul a portál.

A születésnapján megújult üzleti portál új nyitóoldali szerkezettel, bővebb, ugyanakkor átláthatóbb tartalommal jelentkezik. A nyitóoldalon megnövekedett az első pillantásra látható tartalom, több hír, cikk és szolgáltatás érhető el azonnal. Ilyen a Hírek élén rovat, mely az üzleti életben fontos történéseknek jár azonnal utána, kibővítve a hírt a szükséges háttér-információkkal.

Folyamatosan látható a lap élén a Percről-percre rovat, a nap legfontosabb politikai, gazdasági eseményeit emeli ki, így senki sem marad le semmilyen lényeges eseményről. Úgy növelték meg a hírek hosszát, hogy akit részletesebben érdekel az események csaknem minden részlete, az elolvashatja a teljes tudósítást, de takarékoskodhat az idővel, aki csak a címekhez kapcsolt egy mondatot futja át, mert a lényeget abból is megtudja.

Megváltozott a rovatok belső rendje is. Az elmúlt két évben a Figyelőneten felgyülemlett hatalmas információhalmazt önálló alrovatokba rendezték. A megizmosodott kis adatbázisokból önálló alrovatok születtek. Így mostantól a szolgáltatások, a partnereink és az interaktív csoportok foglalják magukba a régi és új rovatokat. Sok aprósággal egészültek ki a már jól bevált rovatok is: például a Karrier rovatban megtalálható az álláskereséshez szükséges önéletrajz és tárgyalási minták.

Az angolul tanulóknak a hatszintű interaktív nyelvleckével, a menedzser ismeretek iránt érdeklődőknek a karrier rovat saját mellékleteivel illetve a Figyelő Fórum konferenciák teljes kínálatával segít a Figyelőnet.

„Arra törekszünk, hogy az üzleti életben dolgozók számára illetve az üzletemberré válni akarók számára minden fontos információ megtalálható legyen egy helyen. Ezért követjük figyelemmel a gazdasági élet híreit, de nem csupán azt, ezért tudósítunk az országos jelentőségű döntésekről is. Arra törekszünk, hogy percekkel a hír nyilvánosságra kerülése után a beszámoló olvasható legyen a Figyelőneten, követhesse, akit érdekel, hogy mi történt a világgazdaságban, az üzleti életben, a politikában. Naponta szemlézzük a lapokat, a külföldi vezető hírportálokat, sőt még a nemzetközi vezető hírműsorokat (CNN) is figyeljük egész nap, hogy a döntéshozók és a döntések születésében aktívan résztvevők számára friss, fontos írásokkal szolgáljunk.” – mondta el Vicsek Ferenc a Figylőnet főszerkesztője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom