Connect with us

technokrata

Felrobbant egy diák mobiltelefonja

Kütyük

Felrobbant egy diák mobiltelefonja

Norvégiában egy diák mobiltelefonja füstölni kezdett, majd nemsokkal később felrobbant.

Egy norvégiai iskolában egy 15 éves diák Nokia mobiltelefonja füstölni kezdett. Miután ijedtében elejtette a készüléket, a telefon a földhöz csapódva felrobbant. A diák elmondta, hogy a telefonba nemrég vásárolt akkut, mindenesetre nem eredeti Nokia terméket. Kari Tuutti, a Nokia szóvivője Helsinkiben elmondta, hogy ehhez hasonló eset tudomása szerint eddig még nem történt, azonban mindenkinek feltétlenül javasolja, hogy ne vásároljanak alkatrészeket idegen gyártóktól.

A 15 éves Niklas Eivik-nek a rémületen kívül nem történt baja, az eset során senki nem sérült meg. A felrobbant telefon darabjait a norvég rendőrség kivizsgálásra magával vitte.

Eivik elmondta, hogy miután a telefon felrobbant, az osztálytermet ellepte a füst, ezután mindenki kirohant a teremből. Eivik 2 évvel ezelőtt vásárolta Nokia 3310-es típusú készülékét, mely korábban hibátlanul működött. A robbanást kiváltó akkumulátort egy eredeti Nokia akkumulátor árának feléért vásárolta egy norvég csomagküldő szolgálatnál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle