Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Westel Enternetben ismét nyíltnap: ezúttal PDA-kat lehet tesztelni

Kütyük

A Westel Enternetben ismét nyíltnap: ezúttal PDA-kat lehet tesztelni

Az Westel folytatja a mobilokkal megkezdett nyíltnapokat, így ezúttal kéziszámítógépeket lehet testközelből vizsgálni…

A korábbi program most folytatódik, így 2002. november 14-én, csütörtökön, 11-19 óráig a Westel Enternet bemutatóteremben megrendezésre kerül a nyílt PDA nap, ahol a hazai piacon elérhető legújabb PDA eszközök, leghasznosabb PDA kiegészítők és a legérdekesebb PDA felhasználói programok együttesen kerülnek bemutatásra.

Mi is az a PDA?

A PDA (Personal Digital Assistant) Digitális Személyi Asszisztens, olyan kisméretű, billentyűzet és egér helyett érintőképernyőt alkalmazó kéziszámítógép, amelyben mindig magunknál tarthatjuk telefonkönyvünket, határidőnaplónkat, jegyzeteinket. Az adatállományok szinkronizálhatók a személyi számítógépünkön tárolt adatállományainkkal.

GSM mobiltelefon és PDA konfigurációval gyakorlatilag bárhol csatlakozhatunk az Internetre, elérhetjük elektronikus leveleinket, faxot küldhetünk és fogadhatunk, kényelmesen megszerkeszthetjük SMS üzeneteinket. Természetesen a PC-ken megszokott programok (Word, Excel, Outlook, Web-böngésző, mp3-lejátszó) „zseb” funkciói is elérhetők ezen eszközökön. Az eszközök kábel-, infra-, vagy Bluetooth kapcsolattal kommunikálnak, de legújabban a PDA-kba már beépítik a GSM telefont, kamerát, sőt egyéb extrákat is.

Az egész napos rendezvényen megtekinthetők és természetesen kipróbálhatóak lesznek többek között a Compaq, Palm, Sony, Fujitsu-Siemens, HP, Psion, Toshiba, Asus, C-pen, Franklin és a Handspring legújabb típusai. Bemutatásra kerül a Pocket Rekorder multifunkcionális mobil eszköz, amely bármely riporteri feladatot teljesít. Az alkalmazások bemutatókból kiderül hogyan jelenik meg azonnal egy papírra vetett szöveg a PDA-ban, hogyan navigálhat a legújabb fejlesztésű Aeromap, vagy a Térképtár programjaival és még sok egyéb érdekesség. A leghasznosabb kiegészítők között megtalálhatók lesznek a Hama termékei.

A bemutatott eszközökről és felhasználói programokról a jelenlévő szakemberek adnak felvilágosítást, bemutatva a PDA-k előnyeit, különböző felhasználási, alkalmazási lehetőségeit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés