Connect with us

Mailbox motor a Vianovo rendszerben

Kütyük

Mailbox motor a Vianovo rendszerben

A Vianovo portálhoz kapcsolódó e-mail rendszert a Mail Hungary webmail technológiája, a Mailbox motor szolgálja ki.

[Sajtóközlemény] ˝A Netfórum tulajdonában lévő portál, amely egy nagyon sikeres, országos méretű bevezető kampányt követően mára már több, mint 72 ezer regisztrált felhasználóra tett szert, fontosnak tartja, hogy a kiszolgálás minőségére is egyre nagyobb hangsúlyt fektessen.˝ – mondta Toldi Lajos, a Fórum-csoportot üzemeltető Netfórum ügyvezető igazgatója.

Az elmondottakhoz hozzátette: ˝A Mailbox motor alkalmazásával megoldódtak az e-mail specifikus technológiai problémáink, továbbá új csatornáink nyíltak reklámbevételek megszerzésére egy olyan felületen, amely önmagában nehezen értékesíthető. Az alkalmazást a ViaNovo rendszere után fokozatosan a teljes portfóliónk – így például az AutóFórum, HölgyFórum, Mobilfórum, Politikafórum, Sportfórum, Tőzsdefórum, Zenefórum – esetében is be kívánjuk vezetni.˝

A Vianovo illetve egyéb nagyobb forgalmú e-mail rendszerek ASP üzemmódban történő kiszolgálása szorosan illeszkedik a Mail Hungary nemrégiben bejelentett elektronikus direkt marketing üzletágának fejlesztéséhez. A Fórum-csoport nem csak a mail technológia alkalmazásáról, hanem a direkt marketing illetve a hagyományos reklámértékesítésről is megállapodott a szolgáltatóval.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom