Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy kamera egy mobilon? Nem elég: legalább kettő kell…

Kütyük

Egy kamera egy mobilon? Nem elég: legalább kettő kell…

…állítja a DoCoMo, hiszen a legutoljára bejelentett modelljén már két fényképező kapott helyet.

A japán DoCoMo nemrégiben elkezdte a legújabb, kétkamerás telefonjának, a P504iS-nek az árusítását. A P504iS a legelső az 504iS szériából, melyet a cég a legjobban felszerelt PDC i-mode telefonjaként szeretne a piacra dobni.

Az év első felében bemutatott 504i 28,8 KBps-os adatátviteli sebességre képes, megtalálható rajta az infravörös port is, valamint, mint minden „okostelefon”, képes JAVA alkalmazásokat futtatni. A DoCoMo saját bevallása szerint, folytatva a sikert, be akarta mutatni az 504iS szériát, melynek minden tagja már beépített kamerával rendelkezik, csakúgy, int a 251i modell. A telefonnal igénybe lehet venni az i-shot képküldő szolgáltatást, mely olyan sikeres lett Japánban, hogy négy hónap leforgása alatt nem kevesebb, mint 2 millióan akarták igénybe venni.

A P504iS az első olyan DoCoMo modell, mely két beépített kamerával rendelkezik. A telefon belső kijelzője egy 65.536 szín megjelenítésére alkalmas, 2,1 inch-es TFT. Mindezen alkatrészek ellenére a telefon összehajtva nem több, mint 18,8 mm vastag, ami korántsem mondható vaskosnak, sőt, ez a legvékonyabb kamerás modell jelenleg a DoCoMo kínálatában. A készülék külső kamerája egy 110.000 pixeles CCD kamera, mellyel nagyobb méretű fényképeket, például csoportképeket lehet készíteni, míg a belső egy kisebb, legfőképpen önarckép készítésére alkalmas fényképező. Hogy valóban szükség van-e mind a két kamerára, azt hamarosan eldönti majd a piac.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés