Connect with us

technokrata

Egy kamera egy mobilon? Nem elég: legalább kettő kell…

Kütyük

Egy kamera egy mobilon? Nem elég: legalább kettő kell…

…állítja a DoCoMo, hiszen a legutoljára bejelentett modelljén már két fényképező kapott helyet.

A japán DoCoMo nemrégiben elkezdte a legújabb, kétkamerás telefonjának, a P504iS-nek az árusítását. A P504iS a legelső az 504iS szériából, melyet a cég a legjobban felszerelt PDC i-mode telefonjaként szeretne a piacra dobni.

Az év első felében bemutatott 504i 28,8 KBps-os adatátviteli sebességre képes, megtalálható rajta az infravörös port is, valamint, mint minden „okostelefon”, képes JAVA alkalmazásokat futtatni. A DoCoMo saját bevallása szerint, folytatva a sikert, be akarta mutatni az 504iS szériát, melynek minden tagja már beépített kamerával rendelkezik, csakúgy, int a 251i modell. A telefonnal igénybe lehet venni az i-shot képküldő szolgáltatást, mely olyan sikeres lett Japánban, hogy négy hónap leforgása alatt nem kevesebb, mint 2 millióan akarták igénybe venni.

A P504iS az első olyan DoCoMo modell, mely két beépített kamerával rendelkezik. A telefon belső kijelzője egy 65.536 szín megjelenítésére alkalmas, 2,1 inch-es TFT. Mindezen alkatrészek ellenére a telefon összehajtva nem több, mint 18,8 mm vastag, ami korántsem mondható vaskosnak, sőt, ez a legvékonyabb kamerás modell jelenleg a DoCoMo kínálatában. A készülék külső kamerája egy 110.000 pixeles CCD kamera, mellyel nagyobb méretű fényképeket, például csoportképeket lehet készíteni, míg a belső egy kisebb, legfőképpen önarckép készítésére alkalmas fényképező. Hogy valóban szükség van-e mind a két kamerára, azt hamarosan eldönti majd a piac.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle