Connect with us

Hirdetés

technokrata

A titán folytatása: Nokia 8910i

Kütyük

A titán folytatása: Nokia 8910i

A titán borítású ´ékszer´ természetesen színes kijelzős és MMS kompatiblis.

[sajtó] A multimédiás üzenetküldést (MMS), Java™-t, Bluetooth vezeték nélküli technológiát, HSCSD-t és GPRS-t kínáló kecses, titán borítású Nokia 8910i valóban különleges, önálló kategóriát teremtő készülék.

A Nokia 8910i (EGSM 900/1800) szállítása a tervek szerint 2003 első negyedévében indul. A telefon az európai, afrikai, és ázsiai piacokon lesz kapható.

„A Nokia prémium kategóriájú mobiltelefonjai az intenzív termékfejlesztésnek köszönhetően kifinomult és elegáns külsejük megőrzése mellett még korszerűbb kommunikációs eszközzé váltak” mondta Isto Pankakoski, a Nokia Mobile Phones európai és afrikai régióért felelős alelnöke. „A színes kijelzőt felvonultató Nokia 8910i bevezetésével örömmel kínálhatjuk a színesebb mobilkommunikáció élményét mindazoknak, akiknek életében a stílus és a minőség központi szerepet játszik.”

A Nokia 8910i titán borítása könnyed, mégis erős külsőt kölcsönöz a készüléknek. A telefon billentyűzetét és irányítógombjait az oldalt található gombok finom megnyomásával működésbe hozható nyitómechanizmus segítségével érhetjük el.

A Nokia 8910i szolgáltatásai között a MIDP Java 1.0 technológia támogatását is megtalálhatjuk, melynek révén további, egyenként maximum 64 KB méretű alkalmazásokat tölthetünk le. A GPRS, és a WAP 1.2.1 böngésző által támogatott MMS funkció az álló- vagy mozgóképet, valamint szöveget tartalmazó multimédiás üzenetek egyszerű megalkotását, elküldését, fogadását és tárolását teszi lehetővé. További tartalmakat, például színes háttérképeket, csengőhangokat és Java játékokat a Club Nokiáról tölthetünk le. A Bluetooth funkció segítségével a Nokia 8910i vezeték nélkül kapcsolódhat más Bluetooth-képes, az adat-, illetve hangátvitelt támogató telefonhoz és készülékhez.

A Nokia 8910i telefon tömege 112 gramm. A készülék 4 óra 30 perc beszélgetési időt biztosít, készenléti ideje pedig eléri a 300 órát. A telefon mattfekete színű titánburkolattal kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés