Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legkisebb háromsávos Nokia: a 6100-as modell

Kütyük

A legkisebb háromsávos Nokia: a 6100-as modell

A telefon tud minden elvárhatót (JAVA, MMS stb), nem több, mint 76 grammban!

[sajtó] A Nokia bemutatta klasszikus telefon kategóriájának legújabb tagját, a Nokia 6100 készüléket. A mobilszakemberek számára készült Nokia 6100 karcsú, áramvonalas formája a szolgáltatások széles skáláját, például kiváló minőségű kijelzőt, Java technológiát, és a multimédiás üzenetek (MMS) támogatását tartalmazza. A háromsávos mobiltelefon bárhol a világon működik, ahol a GSM/GPRS 900/1800/1900 hálózatok egyike elérhető. A Nokia 6100 szállítása a tervek szerint Európában, Afrikában és a Távol-Keleten 2002 évvége előtt, az amerikai kontinensen pedig 2003 első negyedévében indul.

A telefon az MMS küldést és fogadást is támogatja, a Pop-Port™ felülete révén. A Nokia 6100 a mobil információseszköz-profil 1.0 (Mobile Information Device Profile; MIDP 1.0) változatán alapuló Java 2 Micro Edition-t (J2ME™) alkalmazásokat is képes futtatni. A gyárilag telepített Java alkalmazásai között mértékegység-váltót (pénznemek, hőmérséklet, tömeg és más mértékegységek számára), világórát, és Java játékokat találunk. A felhasználók eltávolíthatják az előre telepített alkalmazásokat, melyeket aztán ízlésüknek megfelelő programokkal helyettesíthetnek.

A Nokia 6100 a mobiltárca alkalmazást is tartalmazza, melynek segítségével a felhasználó a WAP-on keresztül kényelmesen és biztonságosan bonyolíthatja le internetes tranzakcióit. A WIM (vezeték nélküli azonosító modul) biztonsági modul segítségével a felhasználó digitális aláírásával engedélyezheti a tranzakciókat.
A Nokia 6100 telefon felhasználói számára a sokféle többszólamú csengőhang és a beépített kihangosító biztosítja a kiváló hangminőség élményét. A Nokia 6100 készülékkel a felhasználók a WAP-on keresztül Java alkalmazásokat, többszólamú csengőhangokat és képeket tölthetnek le a Club Nokiáról. A tagok a Club Nokia Photo Zone fejezetében kialakított saját fényképalbumukban őrizhetik képeiket, melyet a weboldalról multimédiás üzenetként el is küldhetnek.

A Nokia 6100 telefon térfogata 60 cm3, tömege 76 gramm. A készülék maximum 6 óra beszélgetési időt biztosít, készenléti ideje pedig eléri a 320 órát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés