Connect with us

technokrata

Újabb futurisztikus Nokia telefon kamerával: Nokia 7250

Kütyük

Újabb futurisztikus Nokia telefon kamerával: Nokia 7250

A készülék megjelenésének várható ideje jövő év első negyedéve.

A Nokia nemrégiben napvilágra hozta új üdvöskéjéről, a 7250-esről az publikus információkat. A trend, melyet a 7210-es kezdett (kezd majd?) meg, folytatódni látszik, így a 7250 designja igencsak hasonló a 7210-eséhez. Természetesen színes kijelzővel szerelték fel, MMS kompatíbilis, valamint tartalmaz beépített FM rádiót is.

A telefon felvevőpiacát nem akarták leszűkíteni, így háromsávos (900/1800/1900 MHz) lett az új kamerás jövevény. Az adatelérést HSCSD-n, vagy a ma már egyre népszerűbb GPRS-en keresztül biztosítja. A telefon megjelenésének várható ideje jövő év első negyedéve, és elsőként az európai, afrikai, ázsiai és amerikai piacon találkozhatunk vele szembe.

Az egyedi kinézetű billentyűzetet három részre bontják a díszítőcsíkok, valamint helyet kapott egy négyirányú navigációs scroll is, mely a menüben való mozgást gyorsítja meg. A készülék korántsem mondható nehézkesnek, hiszen mindössze 92 grammos.

A telefon beépített kamerája CIF (352 x 288) minőségű képeket tud készíteni, melyeket azonnal meg lehet tekinteni a 128×128-as színes kijelzőn. A készülék SyncML funkciója biztosítja, hogy a felhasználó mindig magával vihesse a fontos bejegyzéseit, valamint a határidőnaplóját.

A Nokia Mucis Stand segítségével a 7250-es beépített FM rádióját akár egy nagy erősítővel is össze lehet kötni, ezáltal kiválható a nagyméretű, asztali rádió ezzel az aprósággal. Persze néha inkább a minőség a fontos…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle