Connect with us

Nokia telefon, teljes méretű (qwerty) billentyűzettel

Kütyük

Nokia telefon, teljes méretű (qwerty) billentyűzettel

A jövő év elején megjelenő Nokia 6800 egy nagyon merész designer asztaláról kerülhetett ki…

A Nokia 6800 egy olyan telefon, mely egyfelől tartalmazza a hagyományos, numerikus billentyűzetet, másfelől széthajtogatható, és teljes méretű billentyűzeten is lehet gépelni a „miniszámítógépbe”.

Természetesen a 6800-as színes kijelzős, támogatja a SyncML szinkronizációt, így a PC-nkről minden fontos adatot (névjegyek, találkozók időpontjai stb.) magunkkal vihetünk. Már-már trendnek látszik a Nokia háza táján az FM rádióval való felszereltség, így ez a modell sem lóg ki a sorból. Természetesen a készülék képes JAVA alkalmazásokat futtatni, valamint MMS üzeneteket küldeni/fogadni.

Mint a képről az látható, kinyitott állapotban a telefon kijelzője elfordul. Természetesen erre gondoltak, így amikor kinyitjuk a készülék nagyobb billentyűzetét, a kijelző tartalma is elfordul!

A 6800-as támogatja az összes ismert levelező protokollt (POP3, IMAP4, SMTP), így igen jó hasznát lehet venni a nagyobb billentyűzetnek. Az adatkapcsolatot HSCSD-n és az egyre népszerűbb GPRS-en keresztül biztosítja.

Ugyan a mobil nem rendelkezik beépített kamerával, a Pop-PortTM csatlakozón keresztül összekapcsolható a Nokia Camera Headsettel.

Fizikai jellemzők:

Frekvencia: 900/1800 MHz
Tömeg: 122 g
Készenlét: 7-15 nap

Megjelenésének várható ideje 2003 első negyedéve az európai, afrikai és ázsiai piacokon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom