Connect with us

technokrata

Gumírozott, színes kijelzős Nokia modell

Kütyük

Gumírozott, színes kijelzős Nokia modell

A Nokia 5100-as követi az új, futurisztikus Nokia designt, ráadásul törhetetlen formában.

A Nokia bemutatta a legújabb, „gyűrődésálló” telefonját, az 5100-ast. Követve az igényeket, az 5100-as vastag, mégis vidám borítást kapott, így ez a háromnormás (900/1800/1900 MHz) telefon feltehetően igen népszerű lesz a telefont „aktívan” használók körében.

Nem túl meglepő módon az új ütésálló modell is színes kijelzőt kapott, valamint alkalmas JAVA alkalmazások futtatására, és persze MMS kompatíbilis.

A gumiborítás és az ergonómikus design igen jó fogást biztosít a készüléknek, csakúgy, mint a praktikusan szeparált billentyűzet. A Nokia új szériájától megszokott módon négyirányú scroll gombbal lehet navigálni a készülék menürendszerében.

Az 5100-as egyedi módon tartalmaz egy beépített elemlámpát is, így a készülék könnyedén a „szerszámos-táska” aktív tagjává válhat. Természetesen a kihangosító nem maradt ki a funkciólistáról, így bármilyen szituációban lehet kéz igénybevétele nélkül használni a telefont. Ahhoz, hogy mindig jól hallható legyen a másik fél, automatikus hangerőszabályzást kapott a készülék, így minél erősebb a háttérzaj, annál inkább megnöveli a fülhallgató hangerejét. A beépített sztereó FM rádió már csak extra a széles repertoár mellé.

Az adatszolgáltatást GPRS-en keresztül is igénybe vehetjük, így 24 órás online kapcsolatban lehet lenni az Internettel.

A telefon megjelenésének várható ideje 2003 első negyedéve.

Fizikai jellemzők:

Tömeg: 104 g
Méret: 109x50x22 mm
Térfogat: 89 ccm
Kijelző: 4.096 színű, 128×128 pixelSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle