Connect with us

technokrata

Tanulási segédeszköz az Interneten

Kütyük

Tanulási segédeszköz az Interneten

Szaktárgyi oldalakkal bővült az új tanév kezdetére a Magyar Gallup Intézet Internet és Pedagógia című website-ja, mely ez év májusa óta érhető el a Világhálón.

A Gallup internetes címén elérhető oldalak az oktató és nevelőmunkához nyújtanak segítséget, megkönnyítve a pedagógusok tájékozódását az Interneten. Általános ismeretforrásokkal minden tanító, tanár és iskolaigazgató számára hasznos kiindulópont ez a website a források felleléséhez, egyes témakörök esetében pedig konkrétan az adott szaktárgyhoz szükséges segédeszközökhöz is elvezet.

A honlap a következő tartalmakat kínálja:
– Internet és Pedagógia: Az iskola az információs társadalomban
– pedagógiai intézmények, szervezetek
– pedagógus-egyesületek, civil szervezetek
– iskolák webcímei
– Tanár-oldal
– szaktárgyi (Történelem, Matematika, Fizika, Biológia, Környezetismeret) oldalak
– Az Internet mint könyvtár
– pedagógiai szakirodalom
– lexikonok
– szótárak
– iskolafenntartók oldala
– Tájékozódás az információs társadalomban
– felmérések

A szaktárgyi oldalak számát fokozatosan bővítik. Az Internet és Pedagógia honlap ingyenesen hozzáférhető, akárcsak a Gallup oktatási minőségfejlesztési honlapja, a Minőség az Oktatásban site. Az oldalak tartalmát semmiféle reklám nem terheli.

Aki hiányol valamit e honlapról, vagy saját anyagaival bővítené a site tartalmát, vagy iskolája tapasztalatát szeretné megosztani másokkal, forduljon bizalommal az Internet és Pedagógia site szerkesztőségéhez (e-mail: ip@gallup.hu) – javaslatait köszönettel veszik és örömmel hasznosítják.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle