Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megnyílt az MTK Hungária weblapja

Kütyük

Megnyílt az MTK Hungária weblapja

A hónap végén nyílt meg a magyar foci egyik jelentős csapatának, az MTK Hungáriának weblapja, mely a rajongókat és érdeklődőket egyaránt gazdag tartalommal várja.

[Sajtóközlemény] A szeptember 1-i Ferencváros – MTK rangadó előtt két nappal, 2002. augusztus 30-án, az MTK Hungária is megnyitotta rajongói előtt hivatalos weboldalát. A patináns, huszonhatszoros magyar bajnok, tizenkétszeres magyar kupagyőztes csapat hivatalos oldalát a Fotexnet készítette el, amely mellé teljes webhosting kiszolgálást is biztosít.

Az oldal a napi többszöri frissítésű aktuális hírekkel, gazdag és a klub mindennapjait részletesen bemutató tartalommal várja az érdeklődőket. A lelkes szurkolók a Világhálón is aktívan figyelemmel követhetik Illés Béláék mindennapjait, ahol egyaránt helyet kaptak a klub több mint 100 éves történelmének hősei, legendás játékosai, mérkőzései, illetve meg lehet ismerkedni az MTK utánpótlás-csapataival is.

A tartalmat tovább színesítik a csapat tagjaival, vezetőivel készült interjúk, a részletes statisztikák, háttérképek, az új hírekről pedig akár hírlevélben is értesülhetnek a rajongók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés