Connect with us

technokrata

Megnyílt az MTK Hungária weblapja

Kütyük

Megnyílt az MTK Hungária weblapja

A hónap végén nyílt meg a magyar foci egyik jelentős csapatának, az MTK Hungáriának weblapja, mely a rajongókat és érdeklődőket egyaránt gazdag tartalommal várja.

[Sajtóközlemény] A szeptember 1-i Ferencváros – MTK rangadó előtt két nappal, 2002. augusztus 30-án, az MTK Hungária is megnyitotta rajongói előtt hivatalos weboldalát. A patináns, huszonhatszoros magyar bajnok, tizenkétszeres magyar kupagyőztes csapat hivatalos oldalát a Fotexnet készítette el, amely mellé teljes webhosting kiszolgálást is biztosít.

Az oldal a napi többszöri frissítésű aktuális hírekkel, gazdag és a klub mindennapjait részletesen bemutató tartalommal várja az érdeklődőket. A lelkes szurkolók a Világhálón is aktívan figyelemmel követhetik Illés Béláék mindennapjait, ahol egyaránt helyet kaptak a klub több mint 100 éves történelmének hősei, legendás játékosai, mérkőzései, illetve meg lehet ismerkedni az MTK utánpótlás-csapataival is.

A tartalmat tovább színesítik a csapat tagjaival, vezetőivel készült interjúk, a részletes statisztikák, háttérképek, az új hírekről pedig akár hírlevélben is értesülhetnek a rajongók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák