Connect with us

Megújult magyar online könyváruház

Kütyük

Megújult magyar online könyváruház

Augusztus 28-ától a Fotexnet megújult könyváruháza áll rendelkezésre a vásárlók részére – a kiválasztott könyv(ek)be akár bele is lehet lapozni.

A megújult könyváruházban 22 kategória kínálatából böngészhetnek a vásárlók, melyekben a népszerű, populáris művektől kezdve a gyermek-, számítástechnikai, ismeretterjesztő, ezoterikus könyveken keresztül, a szépirodalmi kiadványokig valamennyi irodalmi műfajból válogathatnak az olvasni vágyók. Az új könyváruház hasznos segítsége lehet valamennyi tanévkezdésre készülő diáknak is, hiszen számos ismeretterjesztő könyvvel, tankönyvekkel, nyelvkönyvekkel, továbbtanulási tájékoztatókkal várja a könyváruház látogatóit. Szorosan kapcsolódva a nemrégiben megnyílt Iskolaáruház akcióihoz a megújult könyváruházból valamennyi tankönyv, kötelező olvasmány jelentős árengedménnyel vásárolható meg szeptember 30-ig.

A Fotexnet új könyváruházában Magyarországon először nyílik alkalma a vásárlóknak belelapozni a könyvekbe. Így vásárlás előtt nem csupán szerző, cím, vagy egyéb általános ismertető alapján választhatja ki a megrendelni kívánt terméket, de az új szolgáltatás segítségével rövid betekintést nyerhet a könyv tartalmába, illusztrációiba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom