Connect with us

technokrata

Újabb Internet-szolgáltatás a vidékiek számára

Kütyük

Újabb Internet-szolgáltatás a vidékiek számára

Hajdú-Bihar és Nógrád megye egyes településein élők számára új, átlagos pénztárcához igazított díjakkal rendelkező, szélessávú Internet-kapcsolat igénybevételére nyílt lehetőség.

Az augusztus közepéig tartó előkészületeket és teszteléseket követően a Webbiz elindította Hajdú-Bihar és Nógrád megye több településén is Wnet Internet-szolgáltatását, amely vezeték nélküli, nagy sávszélességű, állandó Internet-hozzáférést biztosít mikrohullámú összeköttetésen keresztül.

A technológiának köszönhetően alacsony szolgáltatási díjat, gyors telepítést tesz lehetővé, járulékos telekommunikációs költségek, telefondíjak és más rejtett költségforrások nélkül. Ennek eredményeképpen a költségek előre tervezhetővé válnak. A szolgáltatás továbbá lehetőséget teremt az ügyfeleivel, partnereivel azonnali, időveszteség nélküli kommunikációra, távoli munkavégzésre és minden, az Internet által nyújtott lehetőség kiaknázására.

A különböző előfizetői csomagok árának kialakításánál nagy hangsúlyt kapott, hogy a vidéki kisebb jövedelemmel rendelkező felhasználók is nagy megbízhatóságú és stabilitású Internet-kapcsolattal rendelkezhessenek elérhető árakon.

A Webbiz az év elején a Solectek Corporationnel kötött megállapodásának köszönhetően a telefonos előfizetői csomagokkal is versenyképes 24 órás online előfizetések kínál. A Solectek vezeték nélküli termékei ugyanis lehetőséget biztosítanak akár 50 km-es távolságok lefedésére is. A technológiának köszönhetően elegendő a megyékben egy nagysebességű bérelt vonali kapcsolat kialakítása, ezzel is csökkentve cég kiadásait valamint az előfizetői díjak mértékét.

A szolgáltatás jelenleg a következő településeken érhető el:

Hajdú-Bihar megye: Hajdúszoboszló, Ebes, Nagyhegyes
Nógrád megye: Rétság, Diósjenő, Romhány, Tolmács, NőtincsSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle