Connect with us

technokrata

Elsöprő CDMA siker Kínában

Kütyük

Elsöprő CDMA siker Kínában

Augusztus 15-én bejegyezték a 2 milliomodik CDMA felhasználót. Érdekessége, hogy egy hónappal azelőtt 1 millió felhasználó volt a hálózatban…

A China Unicom nemrégiben jelentette be (június 10), hogy már 1 millió ügyféllel bír, és most, augusztus 15-én átlépték a 2 milliós álomhatárt.

Az Unicom elnöke, Wang Jianzhou elmondta, hogy „A felhasználói táborunk elképesztő sebességgel növekszik, ami igen jó alapot ad nekünk a későbbi, nagyméretű fejlesztésekhez”.

Júniusban a cég bejelentette, hogy naponta megközelítőleg 15.000 új ügyfelet jegyez be, de úgy tűnik, ez a szám még tovább emelkedett azóta. A cég elemzői év végére 4,6 millió ügyféllel számolnak, de ha a tendencia nem változna, a 7 milliót is túlszárnyalhatnák.

A cég természetesen azt szeretné, ha az előfizetői hosszú távra kötnék a szerződéseket, így azok, akik két évre írnak alá hűségnyilatkozatot, különösen kedvező ajánlatokat kaphatnak.

Annak ellenére, hogy számos országban, közte az Egyesült Államokban is, egyre több cég törekszik a kompatibilitásra, és áll át GSM (2.5G, 3G) rendszerre, Kína CDMA választása egyre inkább növeli annak az esélyét, hogy nem lesz „mobilszabvány”.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle