Connect with us

technokrata

Egyre többen kezdik feleslegesnek tartani a drótos telefonjukat

Kütyük

Egyre többen kezdik feleslegesnek tartani a drótos telefonjukat

Az USA legnagyobb szolgáltatója, a Verzion, 2004 végére 3 millió lemondott vonallal számol.

Az előfizetők feltételezhetően szívesebben választják a drótnélküli illetve kábeltelevíziós, valamint internetes megoldásokat.

Idén júniusban a cégnek 60,4 millió előfizetői vonala volt, mely az előző évhez képest 3,3%-os csökkenést jelent.

A legnagyobb csatát valószínűleg a kábeltelevíziós társaságokkal kell vívniuk, hiszen a legtöbb nagy cég (AT&T, Cox Communications stb.) folyamatosan bővíti a kábelhálózatukat, hogy alkalmassá tegyék azokat helyi hívások lebonyolítására, illetve nagysebességű Internet-szolgáltatásra.

A Verzion árfolyama augusztus 23-án 3,5%-ot, közel 1,15 dollárt esett a new york-i tőzsdén. Idén összesen körülbelül 33%-ot veszítettek.

A Verzion abban bízik, hogy közel 600 – 800.000 ügyfelet fog gyűjteni idén a nagysebességű Internet-szolgáltatása révén.

Úgy tűnik, hogy a vezetékes szolgáltatók egyre inkább visszaszorulnak világszerte a mobil szolgáltatók javára. A kérdés az, hogy az egyre fogyó ügyfélszám mellett miért nem akarnak magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtani kedvezőbb áron, hiszen a többi szolgáltató miatt egyik pillanatról a másikra kicsúszhat a talaj a lábuk alól…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle