Connect with us

technokrata

Online áruház iskolakezdésre

Kütyük

Online áruház iskolakezdésre

A Fotexnet – elsőként a hazai e-Commerce oldalak közül – immáron Iskolaáruházzal bővítette kínálatát a szeptemberi tanévkezdés előtt. Az új áruház több száz termékkel, folyamatos akciókkal várja a tanévkezdésre készülő vásárlóit.

[Sajtóközlemény] A magyarországi e-Commerce piac első ilyen jellegű áruháza 2002. augusztus 15-től tíz kategóriában, több száz különböző – az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen – termékkel várja vásárlóit. Füzetek, író- és rajzolószerek, iskolatáskák, tolltartók, számológépek széles skálája mellett a kötelező olvasmányok, és sok más kiegészítő termék is beszerezhető az Iskolaáruházból, szeptember 30-ig kedvezményes áron.

A Fotexnet biztosítja a kényelmes, egyszerű vásárlási és fizetési feltételeket, továbbá Budapest területén – 10.000 Ft-os vásárlási érték felett – az ingyenes házhozszállítást.

Az Iskolaáruház megnyitásával egyidőben a Fotexnet beszállítóinak köre is bővült, a világszínvonalú Stabilo termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójával, a Pirexszel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle