Connect with us

technokrata

Kétszemélyes játék Nokia 7650-re!

Kütyük

Kétszemélyes játék Nokia 7650-re!

A nemrégiben kiadott játékot Bluetooth-on keresztül egymás ellen is lehet játszani…

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a fejlesztő cégeknek megtetszett a Nokia okostelefonja. Ez részben az elismert Symbias OS-nek köszönhető, mely a telefon operációs rendszeréül szolgál, részben pedig a „full-extrás” kivitelnek, hiszen a Nokia 7650-es készüléken a jelen pillanatban elérhető összes mobiltechnika megtalálható.

A Cellsoft által írt játék már a második kétszemélyes időtöltő alkalmazás, melyet Symbian OS-re írtak. A játék a hagyományos malomjáték telefonos verziója, melyet természetesen lehet játszani a mesterséges intelligencia ellen is.

Esa Ketola, a Cellsoft elnöke elmondta, hogy „A Nokia 7650-es a Bluetooth-al sokkal alklamassabb eszköz játékokra, mint egy hagyományos PDA vagy egy hordozható konzol. A célunk az volt, hogy minél kényelmesebb alkalmazást fejlesszünk, és a játékosok ugyan úgy tudjanak egymás ellen játszani, mint ha ténylegesen egymással szemben ülnének. Sok pozitív visszajelzést kaptunk a játékosainktól, mind a most megjelent CellMill-re mind a korábban kiadott CellPoker-re. A CellMill egyelőre csak a Nokia 7650-esen fut, de ahogy később megjelennek az azzal kompatíbilis Symbian OS-el szállított telefonok, természetesen azokon is összecsaphatnak majd a játékosok”.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle