Connect with us

technokrata

A visszavágóra is lehet jegyet nyerni!

Kütyük

A visszavágóra is lehet jegyet nyerni!

A Vodafone jóvoltából 400 belépő keresi (nem feltétlenül Vodafone-os!) gazdáját az angliai Manchester United – ZTE meccsre…

Nézze meg élőben a Zalaegerszeg és a Manchester United mérkőzését az Old Traffordban, Manchesterben! Hívja augusztus 17. és 24. között bármilyen, vezetékes vagy mobiltelefonról a +36 (70) 700-7000-et és válaszoljon a feltett kérdésekre!

Ha minden kérdésre helyesen válaszol, részt vesz a sorsoláson, és egyike lehet annak a 400 szerencsésnek, akik élőben láthatják a visszavágót. Minden nap újra próbálkozhat, hiszen naponta 50 jegyet sorsol ki a Vodafone. A nyereményjátékban ezúttal nem csak a Vodafone előfizetői vehetnek részt!

A nyereményjáték 2002. augusztus 17-től augusztus 24-ig tart, a mérkőzés 2002. augusztus 27-én lesz. A telefonhívás díjszabása minden hálózatból a szolgáltató által meghatározott, a Vodafone hálózatába irányuló normál díj. A Rock`n`Roll Plusz, Extra és Dupla előfizetők számára az ingyenes beszélgetési opció erre a hívásra nem érvényes, ebben az esetben a Rock `n` Roll Alap eredeti percdíját, azaz bruttó 31,25 forintot számláz a szolgáltató. Egy személy csak egy alkalommal nyerhet. A sorsolások közjegyző jelenlétében történnek, a nyerteseket telefonon értesítik. A nyereményjegyek átvételével és az utazás részleteivel kapcsolatban augusztus 21-től a Vodafone honlapján találhat információt.

További információ és a játékszabályzat az 1270-es telefonszámon elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle