Connect with us

technokrata

Svájcban nemsokára bárhol bármilyen italt lehet venni mobillal

Kütyük

Svájcban nemsokára bárhol bármilyen italt lehet venni mobillal

Az ötlet ugyanaz, mint amit már nálunk is alkalmaznak: egy számot kell felhívni, majd az üdítő árának levonása után az automata kiadja a nedűt.

A következő hónaptól indul a szolgáltatás, mely segítségével a Swisscom Mobile előfizetői számos kijelölt automatánál vásárolhatnak, egyelőre még csak, Coca-Cola termékeket.

Természetesen a cél az, hogy a terméklistát bővítsék, így sok cég fog még a közeljövőben csatlakozni a rendszerhez. Jelen pillanatban 50 Coca-Cola automatán érhető el a szolgáltatás.

Szeptembertől ez a szolgáltatás mind az előre mind az utólag fizető ügyfelek számára elérhető lesz. A felhasználó a speciális szám beütése után SMS-ben kap értesítést a levont összegről.

A Coca-Cola jelen pillanatban fejleszti a kint lévő automatáit, hogy minél több helyes lehessen így vásárolni. Év végéig megközelítőleg 100 automatánál vásárolhatnak az ügyfelek telefonnal.

A Swisscom számos más céggel tárgyal a szolgáltatás bevezetéséről, hiszen a végcél az, hogy a felhasználók rengeteg mindent tudjanak a mobiltelefon segítségével megvásárolni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle