Connect with us

technokrata

Az osztrák előre fizető mobilosok is használhatják a GPRS-t

Kütyük

Az osztrák előre fizető mobilosok is használhatják a GPRS-t

A szolgáltatás csak a WAP oldalakra vonatkozik, és ugyan drágább, mint a hazai szolgáltató díjszabása, de legalább van…

Az osztrák A1-es szolgáltató indította el a szolgáltatást. A GPRS Basis csomaggal havonta 256 Kb-ot lehet WAP-olni ami megfelel körülbelül 256 WAP oldal letöltésnek. Ezért az előre fizető ügyfelektől havonta megközelítőleg 1000 Ft-ot kell fizetniük. A havi használatban nincs átfedés, azaz ha az egyik hónapban megmaradt a felhasználható 256 Kb-ból valamennyi, akkor az elvész.

A szolgáltatás állásáról (felhasznált Kb-ok és eltelt idő) az A1 internetes portálján tájékozódhat a felhasználó. Amennyiben lejárt az előfizetés, szintén online rendelheti meg a következő „adagot”.

Dr. Hannes Ametsreiter elmondta, hogy „Az A1 előfizetői már csaknem két éve élvezhetik a GPRS által nyújtott előnyöket, de célunk, hogy az ilyen újfajta szolgáltatásokat mindenki elérhesse, függetlenül az előfizetés típusától”.

„A B-FREE (az előre fizetett csomag) előfizetői nem csak hogy ugyan annyiért használhatják a szolgáltatást, mint a havidíjas ügyfeleink, hanem ugyan úgy nyomon is követhetik a kiadásokat és a felhasználásokat.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák