Connect with us

technokrata

Havidíjas SEGA játék mobiltelefonra

Kütyük

Havidíjas SEGA játék mobiltelefonra

Az Egyesült Államokban a Vision-kompatibilis PCS telefonokra a demó verzió ingyenesen letölthető, de a teljes játékért havi 3.99 dollárt kell fizetni.

A SEGA Monkey Ball nevű játékkal játszhatnak azok az előfizetők, akik a SprintPCS hálózatot veszik igénybe, valamint rendelkeznek színes kijelzős Vision-kompatibilis PCS telefonnal.

Az ingyenes öt pályás demója a játéknak pár kiválasztott Vision-kompatibilis telefonban már vásárláskor benne lesz, de a teljes játék a SprintPCS szolgáltató weblapjáról tölthető le. A SEGA Monkey Ball játékosai a játék elszámolását a havi számlájukkal együtt kapják meg.

Fred Huey a SEGA-tól elmondta, hogy „A videojátékok már olyan nagyméretű piaci részt képviselnek, hogy nem lehet egyszerűen a „szobákba” szorítani őket. Szükségszerű, hogy a mobilos világban és éppolyan sikert arassanak, mint az otthoni eszközökön. A mobiltelefonos játékpiac még egy kiaknázatlan szegment, mely milliónyi potenciális ügyféllel rendelkezik. A SEGA Mobile részleg kifejezetten azzal fog foglalkozni, hogy ennek a rétegnek minőségi szórakozást biztosítson”.

A SEGA Monkey Ball kiadása után a SEGA Mobile olyan nagy népszerűségnek örvendő játékokat is ki fog adni a Vision telefonokra, mint például a Pengo és a SEGA Fast Lane.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle